Snedker

Vi udfører alle snedkeropgaver efter kundens ønske og er også gerne behjælpelig med ideer og løsningsmuligheder.
Giv os en udfordring på snedkerarbejde og vi vil finde løsningen der passer dig.

Tømrer

Inden for tømrerarbejde arbejder vi med stort set alle grene af faget.
Der kan være store besparelser ved brug af de mange nye produkter på markedet, også mange gange med et bedre slutresultat, både på indeklimasiden og udseende.

Totalentreprise

Vi udfører mange totalentrepriser og forsøger at udføre så meget som muligt ved egenproduktion. Med samarbejdspartnere indenfor alle faggrupper, kan vi påtage os opgaver lige fra tegnebrættet til malerfinish.

Køkkener

I tidens løb har vi solgt, og monteret, godt 400 køkkener. Vi både sælger og monterer også køkkener, direkte til private og erhvervskunder. Vi sælger og monterer gerne andre fabrikater.

Badeværelser

Gennem tiden er det blevet til en del badeværelser.
Badeværelset er et rum der bare skal virke og det er derfor vigtigt med den rette indretning og at man bruger en del tid på det rigtige materialevalg, da det som regel ikke er et rum man laver om mere end en gang.

Erhverv

Vi er meget opmærksomme på at en erhvervsvirksomhed skal kunne fungere under ombygninger og derfor er vi meget flexible i forhold til udførelsestidspunktet, da det for os er muligt at tilpasse ferier og arbejdstider, så det passer ind i vores kunders ønsker.

Tilbygninger

Skal man holde stilen fra det gamle hus, eller kan man tillade sig at bygge helt anderledes og i andre materialer end det gamle hus – det er områder skal tænke over, når man skal opføre en tilbygning. Har du ideen, men alligevel ikke rigtig kan komme videre, så kan vi være behjælpelige med løsninger på både konstruktioner og materialevalg.

Individuelle huse

Vores mål er at lave et hus som kan leve op til en moderne families behov, uden at det behøves at blive et kedeligt byggeri. Har du nogle ønsker til dit nye hus, så lad os give et tilbud på opførelsen af det. Vi er også behjælpelig med materialeforslag, tegninger og ansøgninger.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ring 40 20 38 95 eller send en besked i formularen med dine ønsker, så kontakter jeg dig hurtigst muligt med en pris og løsning på projektet.

Venlig hilsen